Feld Safety Unit

Om het multifunctioneel gebruik van uw kraakperswagen mogelijk te maken hebben wij de Feld Safety Unit ontworpen. Het betreft hier een demontabele unit achterop de kraakperswagen, waarmee er op een veilige en discrete manier met een professionele uitstraling, archiefmateriaal kan worden ingezameld. Naast het inzamelen wordt het archiefmateriaal ook gewogen in de unit.

Uiterst gebruiksvriendelijke bediening 

De bediening is uiterst gebruiksvriendelijk en er passen verschillende type containers in de unit. De Feld Safety Unit wordt door Feld Stam pasklaar gemaakt op verschillende merken kraakperswagens. Gezien het feit dat diverse afvalverwerkers uit Nederland en Duitsland reeds werken met de Feld Safety Unit en de vervolgorders die wij van deze gebruikers hebben mogen ontvangen, heeft de Feld Safety Unit zijn sporen reeds verdiend in de markt!

“Het legen van verschillende soorten containers geschiedt dan in een veilige afgesloten ruimte, waardoor discretie, veiligheid en een professionele uitstraling wordt verkregen”

Onderhoud en reparatie

Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud en de reparaties aan de Feld Safety Unit. Ook voor storingen buiten kantooruren op locatie zijn wij 24/7 bereikbaar via ons storingsnummer 06-53261705