Onderhoud

Onderhoud en reparatie van carrosserieën, trailers en aanhangers is één van onze specialisaties. Doordat wij hiervoor alle expertise en ervaring hebben en alle werkzaamheden in ons bedrijf zelf uitvoeren, hebben wij onze One Stop Trailerservice kunnen opzetten. Hiermee ‘ontzorgen’ wij de klant op alle aspecten betreffende het onderhoud (en repareren) van getrokken materieel, carrosserieën en laadkleppen.

Onze deskundige en ervaren monteurs voeren de onderhoudswerkzaamheden uit aan de hand van gespecificeerde checklijsten. Hierbij controleren wij de complete trailer op alle onderdelen (assen, remmen, vering, stuursysteem, ABS/EBS). Aansluitend verzorgen wij de verplichte APK1 keuring van de trailer of de LPK keuring van de laadklep.

Tijdens de onderhoud- of reparatiewerkzaamheden kunt u eventueel gebruik maken van vervangend vervoer. Wij beschikken over een aantal eigen trailers en bekijken met u wat de mogelijkheden zijn. Door onze One Stop Trailerservice staat uw voertuig weer zo snel mogelijk tot uw beschikking!

Gespecialiseerde vakmensen

Gespecialiseerde vakmensen binnen ons Feld Stam team zorgen ook voor onderhoud en reparatie aan alle merken kraakperswagens en natuurlijk aan onze Feld Safety Unit (FSU), tevens zijn wij servicepartner van VDK.

Wij hebben onze eigen servicedienst met onder meer drie service wagens. Bij acute storingen kunt u gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst met Europadekking.

“Bij acute storingen kunt u gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst met Europadekking”