Fotografie

Ook voor het uitvoeren van fotografische producties kunt u bij Feld Stam Reclame terecht! Maak uw reclame uiting nog opvallender met een persoonlijke foto.

Voorbeelden van productie die wij verricht hebben

Feld Stam Reclame heeft in opdracht van bloemenhandelaar J. Beentjes uit Limmen zo’n productie verzorgd. Het onderwerp betreft een Dahlia uit de eigen teelt van Beentjes. De fotografie van de bloem is uitgevoerd in een professionele studio en hierna bewerkt. Uiteindelijk is het beeldmateriaal verwerkt in een full colour print van ca. 2,5 meter hoog op beide zijwanden. Een tweede versie van de Dahlia is van bovenaf gefotografeerd en pronkt op de spoiler en het tipluik.

Voor de foto’s die op de auto van Reisswolf pronken hebben we zelfs een model in de arm genomen. Met het model, de papiersnippers en een papierbak de studio in en het resultaat mag gezien worden!

Samen met Eimert Visser en zijn kinderen hebben we een fotoshoot op locatie gedaan. Het bakkersmuseum in Medemblik had voor deze opstelling het ideale toneel. Let eens op de tekst van de broodwagen, ziet u het verschil? En hoe mooi kan het zijn, je kids levensgroot op de zijkant van je vrachtwagens.