Feld Stam is een erkend leerbedrijf

Dit wil zeggen dat wij zowel stages (BOL) als leerbanen (BBL) aanbieden op MBO niveau in onze verschillende werkplaatsen; carrosseriebouw, truckspuiterij en one stop trailerservice. Als bedrijf vinden wij het belangrijk om de praktijk een belangrijk onderdeel te laten zijn in opleidingen in de “maakindustrie”. Onze voorkeur gaat daarom ook uit naar het BBL traject.

In het BBL traject werk je 4 dagen in ons bedrijf op de werkvloer en ga je 1 dag per week naar school. Je krijgt direct al een salaris voor 4 dagen per week volgens ons cao (klein Metaal). Na het doorlopen van de opleiding met goed gevolg en tot tevredenheid van beide partijen (student en Feld Stam) biedt Feld Stam aansluitend een baangarantie binnen het bedrijf.

De studiekosten worden betaald door het bedrijf met als nadere bepaling een studiekostenovereenkomst voor het geval de student het tijdens de studie laat afweten.


Kun jij je vinden in onderstaande omschrijving?
» Je hebt aanleg voor techniek en werkt graag fysiek
» Wat je met je ogen ziet, kun je met je handen maken
» Je kunt nauwkeurig werken, volgens een planning of tekening stap voor stap
» Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden
» Je zoekt een loopbaan met toekomst

De studiekosten worden betaald door het bedrijf met als nadere bepaling een studiekostenovereenkomst voor het geval de student het tijdens de studie laat afweten.
De praktijkopleider binnen ons bedrijf begeleidt je tijdens het opleidingstraject, voert begeleidings- en voortgangsgesprekken met jou en de BPV-begeleider van de opleiding (school).

In eerste instantie gaan we kijken of de verwachtingen van de student en ons bedrijf op elkaar aansluiten. Welke MBO opleiding sluit het beste aan bij de disciplines binnen het bedrijf.

De toekomstige medewerker bij Feld Stam als carrosseriebouwer, trailermonteur of truckspuiter zou zich van te voren wel moeten kunnen vinden in de hiernaast gegeven omschrijving.