Over ons

Feld Stam is een middelgroot bedrijf actief in de carrosserie branche ontstaan uit een fusie tussen de familiebedrijven Feld Carrosserie en Stam Obdam. Wij bieden een zo compleet mogelijk pakket t.b.v. van het vrachtvervoer op de weg.

Speerpunten van het bedrijf zijn kwaliteit en service.

Wij bieden binnen ons bedrijf een breed scala aan specialismen en diensten aan binnen de carrosserie branche. Zo zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw carrosserieën op maat. Elke carrosserie wordt in overleg met de klant naar zijn wensen gebouwd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen.

Door de jaren heen hebben wij ons ook steeds meer gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie aan carrosserieën, trailers en aanhangers. Wij bieden een ONE STOP trailerservice waarbij wij de klant zoveel mogelijk ontzorgen in het onderhoud en repareren van de carrosserie, laadklep en het onderstel.

Alle werkzaamheden aan het onderstel (assen, remmen, vering stuursysteem) kunnen bij ons worden uitgevoerd. Trailers zijn uitgerust met elektronische remsystemen. Onze monteurs zijn zeer vakbekwaam en ervaren om alle storingen in de bekende ABS/EBS remsystemen, waaronder bijvoorbeeld Wabco, Haldex en Knorr op te lossen.

Daarnaast beschikken wij over een volwaardige truckspuiterij met 3 spuitcabines en een eigen reclame afdeling.

Onderhoud & keuringen

Aan de hand van gespecificeerde checklijsten zorgen wij ervoor dat er voor wat betreft het onderhoud niets over het hoofd wordt gezien. Aansluitend verzorgen wij de verplichte APK 1 keuring aan de trailer.

Ook verzorgen wij het onderhoud en de keuring van de laadklep. Dit gebeurt aan de hand van het (RAI/Focwa) LPK keurmerk. Dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd!

One Stop Trailerservice

Ruim assortiment

Wij beschikken over een ruim assortiment onderdelen op voorraad waardoor u direct geholpen kan worden in geval van een storing. Gerepareerde schades aan de opbouw en/of trailer kunnen aansluitend aan de reparatie direct weer in de kleuren van de klant gezet worden in 1 van onze 3 truckspuitcabines. Ook het onderhoud aan uw koelmachine kan door derden inpandig bij Feld Stam worden verzorgd.

Tijdens onderhoud/reparatie kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden hierin op dat moment zijn. Wij beschikken over een aantal eigen trailers.

Doordat wij de werkzaamheden aan uw opbouw, trailer en/of laadklep kunnen combineren onder onze ONE STOP trailerservice kan uw voertuig snel weer de weg op. Ook buiten openingstijden kunt u voor storingen 24 uur per dag terecht bij ons. Wij bieden een 24 uurs storingsdienst met Europese dekking aan:

24 uur storingsdienst: 06 532 61 705

Onderhoud kraakperswagens

Naast onze ONE STOP trailer service bieden wij ook onderhoud en reparatie aan kraakperswagens. Binnen ons Feld Stam team lopen er ook een aantal gespecialiseerde medewerkers rond die alles weten over het oplossen van storingen aan en het repareren van deze wagens.

Op het gebied van kraakperswagens heeft Feld Stam een unieke demontabele archiefverwerker ontwikkeld die wij op de markt brengen als de Feld Safety Unit. Deze unit kan achter op de kraakperswagen gemonteerd worden waardoor de kraakperswagen multifunctioneel gebruikt kan worden.

Met deze Feld Safety Unit achter op uw kraakperswagen bent u instaat om op een discrete en veilige manier archiefmateriaal op te halen.

Samenwerking

Feld Stam is lid van de Scarabee groep. Dit is een landelijke samenwerking van 6 zelfstandige carrosseriebedrijven.

De doelstelling van de Scarabee groep is technologische vernieuwingen in de carrosseriebouw, binnen het handbereik van klanten te brengen. Zo hebben klanten sneller toegang tot nieuwe logistieke oplossingen die hun wagenpark en effectiviteit verbeteren.