Vacature Trailermonteur / APK Keurmeester

VAKMENSEN IN DE MAAKINDUSTRIE HEBBEN DE TOEKOMST!

Wie zijn wij:

Feld Stam B.V. is recent ontstaan uit een fusie tussen twee familiebedrijven in de carrosseriebouw. Feld uit Hoorn en Stam uit Obdam. Deze bedrijven zijn al meer dan 60 jaar actief in de carrosseriebouw in Nederland. Feld Stam beschikt over twee bedrijfspanden op het industrieterrein Hoorn 80 te Hoorn (NH).

Het bedrijf heeft een nieuwbouw carrosserie afdeling waarbij wij meedenken met de wensen van onze klanten en dat zoveel mogelijk tot uitvoer brengen in de laadbakken, aanhangwagens en trailers. Een One-Stop-Trailerservice afdeling waar wij onze klanten ontzorgen op het gebied van onderhoud, reparaties en opbouwschades voor wat betreft trailers en bakwagens. Een truckspuiterij die in dienst staat van deze afdelingen, maar ook individuele spuitklussen verzorgt.
Tot slot een reclame afdeling die naast het ontwerpen en uitvoeren van reclame uitingen op transportmiddelen ook een breder assortiment brengt.

Wie zoeken wij:

Vanwege enorme toename van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar “handige duizendpoten” in de techniek. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging in een andere werkomgeving. Je vindt het fantastisch om mooie producten te construeren met verschillende materialen. Of je doet niets liever dan sleutelen en het oplossen van storingen aan rijdend materieel. Je zou wel wat zelfstandiger je werkzaamheden uit willen voeren en houdt erg van afwisseling in je klussen. Je hebt een opleiding in deze richting of veel praktijkervaring en staat open voor bijscholing. Dan zoeken wij jou!

TRAILERMONTEUR / APK KEURMEESTER

Minimale functie eisen:

Kennis van trailertechniek, mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch. Je bent bekend met het uitlezen van ABS / EBS en het verhelpen van storingen. Een APK-1 (getrokken materieel) keurmeesterschap is een enorme pré wat ook duidelijk tot uitdrukking zal komen in het salaris. Eventueel draai je mee in onze
24/7 storingsdienst, waarbij je naast een uitrukvergoeding beschikking krijgt over een telefoon en een service bus. In het bezit zijn van een rijbewijs.

Waarom zou je bij ons komen werken?:

Feld Stam B.V. is een sociaal familiebedrijf met oog voor de balans tussen werk en privé van onze medewerkers. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend in een compleet ingerichte werkplaats met een uitgebreid machinepark en gereedschappen die voldoen aan de laatste veiligheidseisen binnen een leuk team van collega’s. Het salaris is goed en wordt afgestemd op kennis en ervaring. Daarnaast kennen wij een goede pensioenopbouw, reiskostenvergoeding, studiemogelijkheden betaald door ons en 25 vakantie dagen. Ook bieden wij doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf omdat veel van onze medewerkers hun hele levensloopbaan bij ons in dienst zijn en op termijn ook van hun pensioen gaan genieten. Tevens is ons bedrijf nog steeds aan het groeien. Wij zijn een informele organisatie waar een bepaalde zelfstandigheid van de medewerkers gevraagd wordt om in teamverband mooie kwaliteitsproducten op de weg te zetten waar wij gezamenlijk de verantwoording voor dragen.

Kortom: een serieuze loopbaan met doorgroei mogelijkheden!

Onze bedrijfsvestigingen